top of page
  • Skribentens bildBrandkonsultbyrån

Vi söker kontorschef i Halmstad.

Uppdaterat: 8 juni 2020

Vi har startat ett kontor åt dig i Halmstad!

Tag platsen som kontorsansvarig så skapar vi Sveriges bästa arbetsplats tillsammans.


Vi är nya. Vi är drivna. Vi är hungriga och vi är i rörelse! Nu behöver vi din hjälp för att utveckla vår redan etablerade närvaro på södra västkusten. Sök tjänsten som projekterande kontorschef i Halmstad!


Tillsammans kan vi skapa något unikt. En brandkonsultbyrå med ledande kompetens, hög etik och stort engagemang i de kunder vi arbetar med. BKB ska talas om i varma ordalag inom byggbranschen och detta uppnår vi genom en nära kontakt med våra beställare samt genom ett tydligt visat engagemang där varje uppdrag är vårt viktigaste någonsin. Tillsammans med vår områdesansvariga väst har du möjligheten att etablera kontoret som ett av regionens mest framgångsrika.


Ta hand om personalen så tar personalen hand om företaget. Detta har visat sig sant i de etableringar vi hittills gjort och i den fantastiska personalstyrka som vi har det stora nöjet att få leda. Som kontorschef ingår du i företagets ledningskrets och förväntas leda handläggande ingenjörer i samma anda, både lokalt på kontoret men även vid regionalt samarbete med andra kontor. Vår styrka och vår viktigaste resurs är våra konsulter och med ditt engagemang kan vi ta ytterligare ett steg i att utveckla och förvalta denna kraft.


I Halmstad sitter du tillsammans med en etablerad konsultgrupp vilket ger korsvetenskapliga fördelar och skapar en större gemenskap inom arbetsplatsen. Vi hoppas denna miljö ska hjälpa och inspirera i ditt dagliga arbete.


Dina arbetsuppgifter:

· Ledning av personalstyrka i Halmstad

· Utveckling av marknadsområde genom kundbearbetning, marknadsföring och delaktighet i den lokala företagssfären

· Förvaltare av lokalkontor med stöd av central administration

· Brandteknisk projektering

· Riskanalyser


Krav:

· Utbildad brandingenjör och/eller civilingenjör riskhantering.

· Arbetslivserfarenhet inom det brandtekniska området

· B-körkort och tillgång till egen bil.


Utöver detta så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och söker därför dig som är:

· Socialt utåtriktad

· Effektiv

· Stresstålig

· Initiativtagande

· Ambitiös

· Lösningsorienterad


Känner du att detta stämmer in på dig? Då väntar vi på din ansökan, skicka iväg den via mejl redan idag. Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med ”Kontorschef Halmstad”. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Rekrytering sker löpande. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.

Jag ser mycket fram emot din ansökan. Vänligen Anton Dahlgren, Tf. kontorschef Halmstad.

0709821075159 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page