Välkommen till vårt team

Träffa dina nya kollegor

Jesper Lund Rantzer
Jonatan Hansson
Simon Espenrud
Alexander Johansson
Anton Dahlgren
Martin Svensk
Filippa Rosenberg
Theresia Johnsson
Kassem Abou Nawfal
Anna-Lena Johansson
Anton Petersson
Kim Friberg

Lediga jobb

Hässleholm

 

Tidslinje

2016

2017

2018

2019

Företaget grundades

Brandkonsultbyrån startas upp av Jesper Lund Rantzer och Anton Dahlgren. Hässleholmskontoret skapas.

Tillväxt inom Hässleholmskontoret

Personalstyrkan utökas från två till fem konsulter.

Företaget expanderar

Växjökontoret startas med Tf. kontorschef Simon Espenrud. I Hässleholm flyttas verksamheten till vårt nyrenoverade huvudkontor. Personalstyrkan ökar till sju konsulter och en administratör.

Marknadsområde södra Sverige

Genom stabil tillväxt öppnar BKB även kontor i Halmstad och Karlskrona. Martin Svensk rekryteras som kontorschef i Karlskrona och Anton Dahlgren blir Tf. kontorschef i Halmstad. Personalstyrkan har hittills ökat till 11 konsulter och en administratör.  

Varför BKB?

Vi strävar efter att bli en av Sveriges bästa arbetsgivare. Ge oss förtroendet att hjälpa dig nå din fulla potential.

Kunskap

Kunskap är källan till all hållbar projektering. Genom kontinuerlig utveckling av anställda och delaktighet i utvecklingen av det brandtekniska området säkerställer vi att vi alltid förmedlar högsta möjliga kunskapsnivå.

Etik

Vi sätter högt värde på en god etik inom brandteknisk projektering. Vårt mål är att säkerställa rätt nivå på brandskyddet. Alla har rätt till ett bra brandskydd och ekonomiska besparingar för en part ska aldrig leda till en oacceptabel låg säkerhet för andra.

Engagemang

Vi vill vara den självklara samarbetspartnern. Detta uppnår vi genom en nära kontakt med våra beställare samt genom ett tydligt visat engagemang där varje uppdrag är vårt viktigaste någonsin.

Söker du praktik eller exjobb?

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer