top of page
  • Skribentens bildBrandkonsultbyrån

Vi söker handläggande brandkonsult i Växjö.

Uppdaterat: 8 juni 2020

Växjö är möjligheternas stad! Nu söker vi handläggande brandkonsulter till vårt Växjökontor. Tag platsen som Växjös bästa!


Vill du vara en del i den tidiga utvecklingen av ett konsultföretag som strävar efter att bli ett av Sveriges mest framstående inom brandskydd? BKB är ett brandkonsultföretag som erbjuder hjälp med projektering av byggnadstekniskt brandskydd, brandskydd för industri och utförande av riskanalyser vid samhällsplanering.


BKB är ett växande företag med stor utvecklingspotential för dig som vågar, vill och levererar. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och utmana vår personal och strävar efter att vara den bästa arbetsplats vi kan vara. Våra ledord är etik, kunskap och engagemang.


Vi växer snabbt och tryggt, i dagsläget har vi kontor i Hässleholm, Karlskrona, Halmstad och Växjö. I vårt arbetsteam i Växjö kommer du få varierande arbetsuppgifter och möjlighet att fördjupa dig i kunskapsområden som du ser som intressanta. Exempel på pågående projekt är höghuset Kungsljuset samt en ny sjukhusbyggnad för vuxenpsykiatri. Vårt ramavtal med Region Kronoberg säkerställer dessutom en kontinuerlig möjlighet att arbeta med större sjukhusprojekt. Vår nyetablering i Växjö ger dessutom goda möjligheter att få arbeta upp en egen kundbas.


Exempel på möjliga arbetsuppgifter:

· Projektering av brandskydd

· Utredning genom analytisk dimensionering

· Inventering av brandskydd i byggnader

· Besiktning av brandskydd

· Riskanalyser


Krav:

· Utbildad brandingenjör och/eller civilingenjör riskhantering.

· B-körkort och tillgång till egen bil.


Utöver detta så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och söker därför dig som är:

· Socialt utåtriktad

· Effektiv

· Stresstålig

· Initiativtagande

· Ambitiös

· Lösningsorienterad


Känner du att detta stämmer in på dig? Då väntar vi på din ansökan, skicka iväg den via mejl redan idag till info@bkbab.se. Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med ”Brandkonsult Växjö”. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Rekrytering sker löpande. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.

Jag ser mycket fram emot din ansökan. Vänligen Simon Espenrud, Tf. kontorschef Växjö.

0702-121880


120 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page