• Brandkonsultbyrån

Vi söker handläggande brandkonsult i Halmstad.

Uppdaterat: 8 jun 2020

Västkusten kokar! Nu söker vi handläggande brandkonsulter till vårt Halmstadkontor. Högt tempo och stor frihet!


Vill du vara en del i den tidiga utvecklingen av ett konsultföretag som strävar efter att bli ett av Sveriges mest framstående inom brandskydd? BKB är ett brandkonsultföretag som erbjuder hjälp med projektering av byggnadstekniskt brandskydd, brandskydd för industri och utförande av riskanalyser vid samhällsplanering.


BKB är ett växande företag med stor utvecklingspotential för dig som vågar, vill och levererar. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och utmana vår personal och strävar efter att vara den bästa arbetsplats vi kan vara. Våra ledord är etik, kunskap och engagemang.


Vi växer snabbt och tryggt, i dagsläget har vi kontor i Hässleholm, Karlskrona, Halmstad och Växjö. I vårt arbetsteam i Halmstad kommer du få varierande arbetsuppgifter och möjlighet att fördjupa dig i kunskapsområden som du ser som intressanta. Vi arbetar kontinuerligt med varierande projekt inom såväl kommunal som privat verksamhet och har mycket goda kontakter i området. Halmstad är en plattform med fantastiska möjligheter för dig med stort driv, kundfokus och god känsla för ansvarstagande.


Exempel på möjliga arbetsuppgifter:

· Projektering av brandskydd

· Utredning genom analytisk dimensionering

· Inventering av brandskydd i byggnader

· Besiktning av brandskydd

· Riskanalyser


Krav:

· Utbildad brandingenjör och/eller civilingenjör riskhantering.

· B-körkort och tillgång till egen bil.


Utöver detta så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och söker därför dig som är:

· Socialt utåtriktad

· Effektiv

· Stresstålig

· Initiativtagande

· Ambitiös

· Lösningsorienterad


Känner du att detta stämmer in på dig? Då väntar vi på din ansökan, skicka iväg den via mejl redan idag till info@bkbab.se. Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med ”Brandkonsult Halmstad”. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Rekrytering sker löpande. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.


Jag ser mycket fram emot din ansökan. Vänligen Anton Dahlgren, Tf. kontorschef Halmstad.

info@bkbab.se

0709821075

www.brandkonsultbyran.se

104 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla