top of page
  • Skribentens bildBrandkonsultbyrån

Vi söker CAD-projektör till Hässleholmkontoret.
Vill du vara en del i den tidiga utvecklingen av ett konsultföretag som strävar efter att bli ett av Sveriges mest framstående inom brandskydd? BKB är ett brandkonsultföretag som erbjuder hjälp med projektering av byggnadstekniskt brandskydd, brandskydd för industri och utförande av riskanalyser vid samhällsplanering.

Vi söker nu en CAD-projektör med erfarenhet från CAD-modellering. I ditt uppdrag kommer du vara med och forma vårt sätt att serva våra kunder med ritningsunderlag på ett snyggt och effektivt sätt.

BKB är ett växande företag med stor utvecklingspotential för dig som vågar, vill och levererar. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och utmana vår personal och strävar efter att vara den bästa arbetsplats vi kan vara. Våra ledord är etik, kunskap och engagemang.

Vi växer snabbt och tryggt, i dagsläget har vi kontor i Hässleholm, Karlskrona, Halmstad och Växjö. I vårt arbetsteam i Hässleholm kommer du få varierande arbetsuppgifter och möjlighet att fördjupa dig i kunskapsområden som du ser som intressanta.

Exempel på möjliga arbetsuppgifter:

· Upprättande av brandritningar i CAD.

· Konsulterande och projekterande inom SBA.

· Inventering av brandskydd i byggnader.

Krav:

· Utbildning och erfarenhet inom CAD.

· B-körkort och tillgång till egen bil.

Utöver detta så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet samt förmåga att arbeta självständigt och söker därför dig som är:

· Effektiv

· Stresstålig

· Initiativtagande

· Ambitiös

· Lösningsorienterad

Känner du att detta stämmer in på dig? Då väntar vi på din ansökan, skicka iväg den via mejl redan idag till info@bkbab.se Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med

”CAD-projektör Hässleholm”. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Rekrytering sker löpande.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.

010-275 84 00


Vi ser mycket fram emot din ansökan. Välkommen till oss som en i BKB-gänget!

137 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page