top of page
  • Skribentens bildBrandkonsultbyrån

Nu söker vi handläggande brandkonsulter till vårt Hässleholmkontor. Högt tempo och stor frihet!Vill du vara en del i den tidiga utvecklingen av ett konsultföretag som strävar efter att bli ett av Sveriges mest framstående inom brandskydd? BKB är ett brandkonsultföretag som erbjuder hjälp med projektering av byggnadstekniskt brandskydd, brandskydd för industri och utförande av riskanalyser vid samhällsplanering.

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom bygg och som har ett intresse för brandskydd och att skapa säkerhet i samhället.

BKB är ett växande företag med stor utvecklingspotential för dig som vågar, vill och levererar. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och utmana vår personal och strävar efter att vara den bästa arbetsplats vi kan vara. Våra ledord är etik, kunskap och engagemang.

Vi växer snabbt och tryggt, i dagsläget har vi kontor i Hässleholm, Karlskrona, Halmstad och Växjö. I vårt arbetsteam i Hässleholm kommer du få varierande arbetsuppgifter och ett stort stöd för att kunna lära dig yrket på ett så tryggt sätt som möjligt.

Exempel på möjliga arbetsuppgifter:

· Projektering av brandskydd

· Utredning genom analytisk dimensionering

· Inventering av brandskydd i byggnader

· Besiktning av brandskydd

· Riskanalyser

Krav:

· Utbildad ingenjör inom byggområdet.

· B-körkort och tillgång till egen bil.

Meriterande:

· Utbildad brandingenjör.

· Yrkeserfarenhet.

Utöver detta så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och söker därför dig som är:

· Effektiv

· Stresstålig

· Initiativtagande

· Ambitiös

· Lösningsorienterad

Känner du att detta stämmer in på dig? Då väntar vi på din ansökan, skicka iväg den via mejl redan idag till info@bkbab.se Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med ”Brandkonsult Hässleholm”. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Rekrytering sker löpande.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.

010-275 84 00

Vi ser mycket fram emot din ansökan. Välkommen till oss som en i BKB-gänget!

468 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page