top of page
  • Skribentens bildBrandkonsultbyrån

Blivande brandingenjör?

Uppdaterat: 8 juni 2020

Hej studerande!


Vi är väldigt nöjda med de studenter som vi har haft förmånen att ha hos oss som timanställda parallellt med sina studier. Studenterna har enligt oss en mycket stor teknisk kunskap och berikar vår verksamhet med sitt härliga engagemang som de nya arbetsmetoder och rön som de tar med sig från skolan. De timanställda vi haft hos oss har hittills valt att fortsätta som tillsvidareanställda efter avslutade studier och det är enligt oss det bästa betyg vi kan få.


Det finns tyvärr inte möjligheter att handlägga hur många studenter som helst samtidigt som en tillräckligt god kvalité i övrigt arbete ska upprätthållas. I dagsläget har vi fyllt alla tillgängliga platser men vi hoppas att vår stadiga tillväxt kommer medföra att vi kan ta in fler studerande framöver.


Du får gärna lämna en spontanansökan till info@bkbab.se tillsammans med en kortare beskrivning av dig själv och dina framtida mål. Vi läser alla ansökningar och återkopplar så snart vi har möjlighet. Vid en framtida rekrytering kommer din ansökan att behandlas igen.


Tack för ditt intresse i Brandkonsultbyrån!
170 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page