top of page
  • Skribentens bildBrandkonsultbyrån

Börja din karriär hos oss!

Vi på BKB söker nu studerande brandingenjörer för timanställning över sommaren och även fortsatt efter önskemål och behov. Hos oss får du möjlighet att arbeta som brandkonsult tillsammans med experter inom området och lära dig allt om yrket.


Vi värdesätter kunskap, etik och engagemang. Att arbeta som brandkonsult inom den privata sektorn innebär ett långtgående ansvar för säkerheten i samhället och vi sätter alltid människors värde främst. Som vår anställde får du en grundlig introduktion till yrket samt stöd från våra seniora experter. Vi strävar efter att skapa långvariga relationer med våra anställda och ge dem möjlighet att utvecklas inom företaget.


Vi värnar om vår personals välmående och skapar en god stämning på arbetet. Vi tror på att skapa en lagkänsla där alla är med och bidrar samtidigt som vi utvecklar varandra. Som timanställd har du även möjlighet att arbeta under övriga delar av året efter önskemål och behov. Vi har som mål att du som anställd hos oss ska vilja fortsätta din karriär på något av våra kontor i södra Sverige efter avlagd examen.


Om du är intresserad av att få värdefull erfarenhet som brandkonsult och vill ha möjlighet att fortsätta utvecklas inom företaget efter examen, då är BKB den perfekta arbetsplatsen för dig. Sök tjänsten idag och ta det första steget mot en spännande karriär som brandkonsult!


Skicka iväg din ansökan via mejl till info@bkbab.se

Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med ”Timanställning”.

Rekrytering sker löpande.Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.


010-275 84 00Vi ser mycket fram emot din ansökan.


112 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page