top of page
  • Skribentens bildBrandkonsultbyrån

Ny VD på Brandkonsultbyrån: Välkommen Klas Lilja!

Vi är glada att kunna meddela att Klas Lilja har tillträtt som ny VD på Brandkonsultbyrån sedan juni 2024. Klas kommer från en position som VD inom IT-industrin och tar med sig en gedigen erfarenhet och expertis. Klas uttrycker sin entusiasm över att få bli en del av Brandkonsultbyrån:

"Det är väldigt inspirerande att få komma in i detta spännande bolag som präglas av kunskap, etik och engagemang. Det är ett enormt starkt team på Brandkonsultbyrån där varje medarbetare är enormt engagerad i att skapa värde för våra kunder. Jag ser fram emot att med mina erfarenheter och kunskap kunna bidra till Brandkonsultbyråns fortsatta framgångar."

Vi vill också passa på att tacka Jesper Lund Rantzer, tidigare VD, för hans enastående insatser. Jesper kommer så klart vara kvar i bolaget, men ta ett steg djupare in i konsultrollen för att fullt ut kunna stötta kunder, samarbetspartners och kollegor. Med Klas vid rodret ser vi fram emot en fortsatt stark utveckling och många framgångar.

Vi vill även ta tillfället i akt att önska alla våra kunder, leverantörer och partners en riktigt glad sommar. Tack för ert stöd och samarbete – vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans för en ljus framtid!

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Klas Lilja

0763-92 83 2847 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page