top of page
  • Skribentens bildBrandkonsultbyrån

God uppslutning vid BKB:s föredrag för räddningstjänst och byggnadsnämnd om kontroller av brandskyddDet var god uppslutning vid BKB:s föredrag om kontroll av brandskydd i byggprocessen. Föredraget hölls på Hässleholms brandstation och bland åhörarna fanns representanter från räddningstjänst och byggnadsnämnd i hela nordöstra Skåne.


Syftet med halvdagsföredraget var till stor del att försöka belysa de möjligheter till samverkan mellan räddningstjänsten och byggnadsnämnden som finns i de olika skeden som en byggnation går igenom. Förhoppningsvis väcktes det några nya tankar och kommunikationsvägar inom kommunerna så att en ännu högre kvalité på myndigheternas kontroll av brandskydd kan upprätthållas.


BKB håller regelbundet i utbildningar och föredrag för så väl den privata sfären som den kommunala. Exempel på föredrag är ventilationsbrandskydd, brandskydd för el-entreprenörer, brandskyddskrav för småhus samt konstruktionsbrandskydd och EKS 10.


Är ni intresserade av att vi kommer och håller en utbildning eller ett föredrag för er är ni välkomna att kontakta oss på info@bkbab.se eller att ringa någon av våra konsulter.10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page