top of page
  • Skribentens bildBrandkonsultbyrån

BKB söker erfarna och nyutexaminerade brandingenjörer.

BKB söker erfarna och nyutexaminerade brandingenjörer för anställning på våra kontor i Hässleholm, Halmstad eller Karlskrona.


Hos oss får du möjlighet att arbeta med utmanande och varierande uppdrag inom brand- och riskområdet. Vi lägger stor vikt vid att våra medarbetare har en god arbetsmiljö och trivs på jobbet.


Som senior brandingenjör på BKB har du ansvar för att leda och genomföra uppdrag inom brand- och riskområdet. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta som brandingenjör och har god kunskap om brandskydd, riskbedömning och rådgivning. Du är en självgående person som trivs med att ta ansvar och leda projektgrupper.


För dig som är nyutexaminerad brandingenjör erbjuder vi en spännande start på karriären inom brandkonsultbranschen. Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper inom området och arbeta med erfarna seniora kollegor som stödjer och hjälper dig att växa in i din roll. Vi tror på en god introduktion till yrket och erbjuder därför en omfattande introduktion med både teoretisk och praktisk utbildning.


Vi på BKB har som värdeord kunskap, etik och engagemang. Vi arbetar för att alltid sätta människors värde främst och har som mål att skapa långsiktiga relationer med våra anställda. Vi tror på en god stämning på arbetet och att skapa en lagkänsla där alla bidrar till utvecklingen av företaget och varandra.


Sök tjänsten som senior eller nyutexaminerad brandingenjör hos oss på BKB och ta del av en spännande och utvecklande karriär inom brandkonsultbranschen.


Skicka iväg din ansökan via mejl till info@bkbab.se


Bifoga CV och personligt brev och märk ansökan med ”Brandingenjör”. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Rekrytering sker löpande.


Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.


010-275 84 00Vi ser mycket fram emot din ansökan.


233 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page